SÖMNSCHEMA: Hur ofta ska min bebis sova? Och när? Vi har svaren!

Här får du förslag på hur din bebis borde sova under dagen. Med ett sömnschema blir det enklare att planera - och din bebis sover bättre på dagen och natten!

3732.jpg

Vi vet precis hur svårt det kan vara att veta ungefär när bebisen ska sova på dagen. Därför har vi skapat ett eget sömnschema med förslag sovtider för din bebis. Bra sömn på dagen ger bättre sömn på natten (hurra!).


Prova appen BabyNaps gratis i 14 dagar!

BabyNaps - sömnschema för din bebis

Få ordning på rutinen = hitta ditt flow

I appen BabyNaps får du ett detaljerat sömnschemat - dag för dag. Du får förslag på sovtider, kan lägga in hur din bebis sover och får praktiska tips och kunskap för att förbättra sömnen. Läs mer om BabyNaps, eller ladda ner appen.

BabyNaps - sömnschema för din bebis

100 000+ bebisar sover redan bättre med BabyNaps

I BabyNaps - Sveriges populäraste sömnapp - får du tips och råd som är baserade på forskning om bebisars sömn. Du kan dela appen med en annan förälder eller barnvakten - helt utan kostnad!

Rekommenderas för dig

Skapa DIN sömnplan – passar perfekt för din bebis!

Slipp kämpa för att få sova. Här skapar du snabbt en personlig sömnplan för din bebis (helt gratis). Sömnplanen är baserad på BabyNaps-metoden. Börja här och nu - skapa en sömnplan som funkar för dig och din bebis!

Jag vill skapa min sömnplan

Få ordning på sömnen - prova BabyNaps gratis!

Sååå redo för att sova bättre? Ladda ner BabyNaps och få ett sömnschema som funkar för din bebis. Appen är gratis för dig i 30 dagar.