Perfekt tajmade sovstunder och bättre sömn för din bebis

BabyNaps är appen för trötta föräldrar som längtar efter bättre sömn. Varje dag får du förslag på sovtider för din bebis i ett sömnschema. När du hittar rutinen sover din bebis lagom mycket på dagen – och gott på natten.

BabyNaps är originalet bland sömnscheman

Letar du efter ett verkligt tillförlitligt sömnschema för din bebis? Här är det – originalet bland sömnscheman som hjälper 50 000+ föräldrar!

Bättre sömn med rätt rutiner

Rulla vagns sömnschema i appen BabyNaps är originalet; sedan 2017 hjälper sömnschemat tiotusentals trötta svenska småbarnsföräldrar att ge sin bebis sunda sovvanor i långa loppet. Här hittar du vanliga frågor och svar om appen.

Komplex logik ger smidiga övergångar

Många har försökt att kopiera sömnschemat på Rulla vagn, utan att lyckas. Det sömnschema som du hittar i appen BabyNaps bygger på en komplex logik; schemat förändras med smidiga övergångar i takt med att din bebis växer.

Bygger på forskning om hur bebisar sover bättre

Rulla vagn har utvecklat sömnschemat utifrån forskning kring bebisars behov av strukturerad sömn kopplat till ålder, rekommenderad sömnmängd samt kunskap om vaken-fönster. BabyNaps sömnschema bygger på sammanvävd kunskap från sömnexperter med fokus på barn 0-2 år.

Följer din bebis dag för dag

Det populära sömnschemat i BabyNaps är det enda på marknaden som följer din bebis dag för dag. Dessutom får du hela tiden rätt kunskap om hur din bebis sömn utvecklas.

BabyNaps finns där appar finns

BabyNaps ger din bebis sunda sovvanor i långa loppet, rätt mängd sömn och bästa förutsättningarna för att kunna sova bra. Du kan enkelt planera din dag – och får njuta av en god natts sömn igen (jo, drömmen kan bli sann!).

Så tycker föräldrar om BabyNaps

8 av 10 föräldrar intygar att BabyNaps ger dem bättre nattsömn. 

 

Bästa sömnhjälpen!

Hade aldrig fixat sömnen o någon slags rutin utan Rulla Vagns sömnschema & Babynaps-appen! Använt den sen min dotter var 5 mån & kan inte vara nöjdare 🙂
– Filippa Naes, 5 av 5 stjärnor ⭐️

Bättre och bättre!

Rulla vagn har verkligen överträffat det denna gången. Tycker det är klockrent utifrån vad min bebis mår bra av. Skönt att få mina våra rutiner bekräftade och få lite tips!
JaneMaryRos, 5 av 5 stjärnor ⭐️

Superbra!

Bra app som hela tiden utvecklas med nya artiklar och sömntips. Tydlig i hur du genom små steg förändrar bebisens sömn. Vi följer den inte till punkt och pricka än (bebisen är 4 månader) men vi har haft stor nytta av appen och fått bättre rutiner!
– Emmy K, 5 av 5 stjärnor ⭐️

Nya uppdateringen är guld!

Kan nu dessutom hålla koll på hur mkt min bebis sover/dygn och lätt anpassa om det är för lite. Man märker direkt när man ”slarvar” med sömnen -> sämre nattsömn! Absolut värt sitt pris!
– ECJonson , 5 av 5 stjärnor ⭐️

Ovärderlig

Bästa hjälpen för en trött mamma att hålla koll på bebis sovtider. Även många bra tips och trix och intressanta artiklar.
– Zeeemlan, 5 av 5 stjärnor ⭐️

Tack för en toppenapp!

BabyNaps har verkligen underlättat för oss! Hade tidigare svårt att får till en bra sömnrutin för vår lilla tjej men sen vi började följa sömnschemat har det gått så mycket bättre! Gillar även uppdateringen i senaste versionen som gör det möjligt att registrera hur lång varje sovstund är.
– Li M Lu, 5 av 5 stjärnor ⭐️