Fyra poddar för dig som är småbarnsförälder

Här listar vi fyra poddar för dig som mamma- eller pappaledig. Kanske har du en stund över och vill hitta rätt i podd-djungeln? De här favoriterna passar perfekt när du rullar vagn, plockar in i diskmaskinen eller är på väg till en lekplatsdejt! 

371.jpg

1. Pampers barnvagnspromenader

Den här podden är måste-lyssning för den nyblivna mamman eller pappan. Podden handlar allt om det som snurrar i skallen på alla nyblivna föräldrar: mat, sömn, anknytning, amning, blöjbyten och inskolning på förskolan. Louise Hallin, psykoterapeut med specialistutbildning inom barn- och ungdomspsykiatri, svarar på varenda fråga på ett rakt och enkelt sätt som lugnar och peppar.

2. Rulla vagn-podden

I Rulla vagn-podden får du experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen – från nyfödd upp till 3 år. Vi gör småbarnsföräldrar till småbarnsexperter! Du får handfasta råd från våra experter kring de eviga frågorna om bättre sömn (!!), krångel med amning, relationsproblem, börja äta, utveckling, viktkurvor och vad som väntar den första tiden med bebis. Ja, helt enkelt det mesta som snurrar i huvudet på en trött småbarnsförälder.

3. Pappapodden med Nisse och Manne

Här berättar Manne Forssberg och Nisse Edwall underhållande historier från pappalivet och också om vad som händer med relationen efter att man fått barn. Roligt och varmhjärtat!

4. Kära barn

Precis som i podden ”Pampers barnvagnspromenader” svarar psykoterapeuten Lousie Hallin här på frågor om barns utveckling. I ”Kära barn” handlar dock alla frågor om barn mellan 3 och 18 år. Som nybliven förälder får du med dig massor av nyttig kunskap och funderingar inför det livslånga jobbet som vägvisande uppfostrare för dina barn.

Vill du har fler tips på poddar inom kategorin Barn och familj? Här har du hela listan.

Rekommenderas för dig

Skapa DIN sömnplan – passar perfekt för din bebis!

Slipp kämpa för att få sova. Här skapar du snabbt en personlig sömnplan för din bebis (helt gratis). Sömnplanen är baserad på BabyNaps-metoden. Börja här och nu - skapa en sömnplan som funkar för dig och din bebis!

Jag vill skapa min sömnplan

Få ordning på sömnen - prova BabyNaps gratis!

Sååå redo för att sova bättre? Ladda ner BabyNaps och få ett sömnschema som funkar för din bebis. Appen är gratis för dig i 30 dagar.