Podd

Vad har du för fråga till småbarnsexperterna i Rulla vagns podd? Premiär i mars!

Rulla vagn-podden

Nu tar vi emot dina frågor till småbarnsexperterna i Rulla vagns podd! Ingen fråga är för liten, för svår eller för konstig. Tillsammans med noga utvalda experter diskuterar vi i podden ALLT som rör de allra minsta – från nyfödd upp till 3 år. 

Du får handfasta svar på de eviga frågorna om små barn: bättre sömn (!!), krångel med amning, relationsproblem, anknytning, börja äta, utveckling, viktkurvor och vad som väntar den första tiden med bebis. Ja, helt enkelt det mesta som snurrar i huvudet på en trött småbarnsförälder.

I podden diskuterar vi varje vecka ett nytt tema och våra småbarnsexperter svarar på lyssnarnas frågor. Podden lanseras i mars 2018.

Ställ din fråga här – helt anonymt!

Vad har du för frågor som du önskar att småbarnsexperterna ger svar på i podden? Skicka ett e-post till oss med dina frågor (det kan vara en eller flera). Vi behöver veta hur gammalt ditt barn är för att kunna ge bästa möjliga svar. Givetvis läser vi inte upp några namn i podden – din fråga besvaras helt anonymt.

podd@rullavagn.nu

 


Småbarnsexperterna i Rulla vagn-podden

Cecilia Chrapkowska Florén - barnläkare

Cecilia Chrapkowska Florén är barnläkare och driver Sveriges största barnläkarblogg barnakuten.nu. Hennes första bok Praktika för blivande föräldrar har gjort succé i Sverige och sålts till 14 andra länder. Cecilia brinner för att föra ut sin kunskap till Sveriges alla föräldrar – och på så sätt  rensa bort myter om barnhälsa och barnuppfostran.

Sara Ask - barndietist

Sara är barndietist med lång erfarenhet från Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Nuförtiden skriver hon böcker och föreläser om barn och mat. Hon är experten som hjälper småbarnsföräldrar att slippa matkrångel och oro för barn som bara vill äta makaroner och ger tips på hur du får din bebis att börja äta. Mera Vego, Ännu Mera Vego och Första hjälpen vid matbordet är några av hennes böcker. Hon skriver också sedan 10 år tillbaka om mat i tidningen Vi Föräldrar.

Lisa Västberg - BVC-sköterska

Lisa är barnsjuksköterska med lång erfarenhet från arbete på BVC, Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Sachsska Barnsjukhuset. Hon jobbar hårt för att stötta nyblivna föräldrar att utvecklas i sin föräldraroll. I sitt arbete försöker hon också få vuxna att se på världen lite mer utifrån barnens perspektiv.

Mats Linde - föräldraterapeut

Mats Linde är föräldraterapeuten och föreläsaren med över 30 års erfarenhet. Genom åren har han träffat tiotusentals nyblivna föräldrar. I Rulla vagn-podden får du höra honom prata om bästa råden för att slippa onödiga bråk, hitta balansen i vardagspusslet och hålla kärleken vid liv som nyblivna föräldrar.