Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Guldpartners

 

Ända sedan vi designade vår första randiga tröja för 40 år sedan har vi arbetat efter samma tanke: Barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn.

För Polarn O. Pyret betyder det kläder som underlättar vardagen, men fungerar lika bra till kalas. Kläder som tål vilda lekar och håller att ärvas från storebror till lillasyster. Vi utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen. Det är både vår filosofi och ett sätt att arbeta, det genomsyrar hela Polarn O. Pyret och de beslut vi tar. När allt kommer omkring har vi de mest kräsna användarna bland våra kunder, nämligen de allra minsta.

Eftersom vi har gjort barnkläder i 40 år och vi har haft gott om tid att lära oss vad som fungerar och inte. Därför är varje detalj i allt från t-shirts till skaljacka genomtänkt och testad. Varje plagg är designat med barnens bästa i fokus. Vi kompromissar inte med kvalitet, design eller funktion. Det är det som gör skillnaden.

www.polarnopyret.se

Najell är ett svenskt varumärke som utvecklar produkter för nästa generations urbana föräldrar. Vi är övertygade om att du vet vad du vill ha och hur du vill ha det. Vi på Najell vill låta dig som (blivande) förälder göra dina egna val om hur du vill leva ditt liv som förälder. Vår bärsele och SleepCarrier är snygga och funktionella utan att krångla till det. Oavsett om du funderar över hur du ska kunna fortsätta träffa vänner, träna eller bara vill behålla din stil när du blir förälder så vill vi att våra produkter ska göra det lättare för dig att själv bestämma om hur du vill ha det. Vi tror att det är rätt så enkelt, lyckliga föräldrar blir bättre föräldrar.

www.najell.com

Hjul sätter världen i rörelse. De tar dig från punkt A till punkt B och är grunden till varför våra barnvagnar är så bekväma och kör så stabilt. Men en barnvagn måste kunna mycket mer än att bara rulla. Du måste kunna fälla ihop den, bära den, lyfta in den i bilen och förvara den hemma. Tjugo års design- och konstruktionsexpertis gör att våra barnvagnar är lätta att lyfta och enkla att förvara och använda. Oavsett hur din vardag ser ut.Den funktionella designen och våra originaltillbehör gör att du alltid är förberedd, vad som än händer. There’s nothing like a Bugaboo.

www.bugaboo.com

Din doktor i mobilen! Min Doktor är Sveriges största vårdcentral som är öppen dygnet runt. Här kan du få konsultation, provtagning och behandling. Du får snabbt tillgång till legitimerade läkare och barnmorskor, när det passar dig. Gratis för barn och ungdomar under 20 år, frikort gäller.

www.mindoktor.se

Silverpartners

smartphoto är din smarta fotobutik online som hjälper dig att bevara dina finaste minnen. Den första tiden med barn är unik och full av händelser som måste förevigas! På smartphoto.se erbjuder vi dig enkla lösningar för att framkalla dina finaste bilder, göra personliga tack- och inbjudningskort till dopet, namngivningen eller bröllopet, skapa fotoböcker, canvastavlor och mycket mer. Roligt att skapa och roligt att få!

Prova nu så ger vi dig 40% rabatt* på din första beställning! Ange koden RULLAVAGN i varukorgen. *Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/12 2017.

www.smartphoto.se

Kreativa leksaker… barnprodukter som håller länge… leksaker som lockar barn till lek… pedagogiska produkter som låter barnet lära sig på ett roligt sätt… allt det hittar du hos ABC Leksaker! Sedan starten 2005 har vi byggt upp en nätbutik med ett brett och unikt sortiment av leksaker och barnprodukter. Vi strävar efter att ha säkra och högkvalitativa produkter, och varje produkt är valt med största omsorg.

Hos oss hittar du allt från pussel och spel till badleksaker och byggklossar samt ett urval praktiska produkter som förenklar livet för småbarnsföräldrar. Har du ett dinosaurietokigt barn där hemma? Eller framtidens mästerkock? Eller kanske ett barn som behöver lite hjälp med vissa färdigheter? Hos oss kan du enkelt hitta den perfekta produkten för just ditt barns behov och önskemål.

www.abcleksaker.se

På Ella´s Kitchen vill vi hjälpa alla de små att bli hälsosamma foodisar för hela livet med alltifrån våra spännande smakkombinationer som får barn att äta med alla sina sinnen, till hur du gör måltiderna roliga! I våra produkter hittar du aldrig några tillsatser eller tillsatt socker och salt. Vi använder bara riktigt smarriga ekologiska ingredienser som gör gott för de små!

Små foodisar kommer att utveckla en kärlek för mat om måltiderna är fulla av skoj! Kika in på vår hemsida och upptäck våra spännande smaker och en massa tips för en glädjefylld matstund!

www.ellaskitchen.se

Vill du få mer till dig själv – och ge mindre till banken? Ditt sparande ska gå till dig själv, inte till avgifter. Så tycker i alla fall vi. Därför ser vi till att alltid ta så lite betalt som bara möjligt av våra kunder, och samtidigt erbjuda billigare, bättre och enklare produkter än någon annan. 

Hos oss kan du spara både till dig själv, till barnen och till pensionen. Våra konton kostar såklart ingenting. Och vi har Sveriges lägsta priser på aktier och fonder! Som det borde vara helt enkelt.

Och börjar du spara till barnen i tid, kan de bli miljonärer lagom till att de fyller 18 – vilken start på vuxenlivet va!

Börja spara till barnen och se hur vi har räknat på avanza.se/barnspar

www.avanza.se

Bronspartner

 

Alfons Åberg bor i den gamla fröhandeln i Trädgårdsföreningen, bara ett stenkast från Centralstationen i Göteborg.

Här kan alla nyfikna barn och vuxna leka i Alfons vardagsrum, provåka helikoptern, se teater, lära sig spännande saker och upptäcka en massa finurligheter. Alfons Åbergs Kulturhus har öppet varje dag mellan 10 och 16. Verksamheten drivs utan vinstintresse. Dagsprogram och mer information hittar du på vår webbplats.

Varmt välkommen!

www.alfonskulturhus.se