Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Guldpartners

Bonti erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter för småbarnsfamiljen. Med över 30 års erfarenhet i branschen värnar vi om att hjälpa dig att hitta rätt produkter till dig, din partner och barn. Vi erbjuder utöver ett brett sortiment även möjlighet till personlig rådgivning av vår kunniga personal samt snabba leveranser när du handlar på vår e-handel.

Vi ser fram emot att få hjälpa till med de stora och små besluten kopplade till föräldraskapet så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att hjälpa ert barn att känna sig trygg och bli den absolut bästa versionen av sig själv.

www.bonti.se

Knodd är vårdappen för småbarnsföräldrar. Hos oss träffar du erfarna barnsjuksköterskor, barnläkare och barnpsykologer, oftast inom minuter och alltid kostnadsfritt.

Du får även stöd och kunskap genom föräldraskapet med vårt utvecklingsprogram, där du kontinuerligt lär dig om ämnen utvalda för dig och ditt barn, från plusset på stickan till första cykelturen. Du kan också gå våra kostnadsfria digitala föräldrakurser i t ex barn-HLR och spädbarnsmassage, samt spara ditt barns vaccinationer, direkt i appen.

Ladda ner appen idag (så är du förberedd när den behövs)

Polarn O Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt i lekparken. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. 

Vi har alltid erbjudit ett brett sortiment i ekologisk bomull och återvunna material, och fortsätter ständigt att utveckla mer hållbara produkter. Men viktigast i vårt hållbarhetsarbete är att våra kläder är gjorda för att ärvas av fler barn. Vårt mål är att varje plagg ska bäras av tre barn, minst. Då behöver du som konsument inte köpa fler nya plagg än nödvändigt, vilket sparar på plånboken och, inte minst, på jordens redan pressade resurser.

www.polarnopyret.se

Dina Försäkringar är sex lokalt förankrade, kundägda försäkringsbolag med 250 års historia. Vi samverkar under ett gemensamt varumärke och har kontor över hela landet, från norr till söder. Vi vill erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så att du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. För tredje året i rad har vi nöjdast kunder i försäkringsbranschen, vilket vi är väldigt glada och stolta över. Kika in på dina.se och läs mer om vad vi erbjuder. Ring oss om du har några frågor!

www.dina.se