Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Platinumpartner

Livet som småbarnsförälder är fantastiskt på många sätt, men också utmanande. Därför är vi alltid ett klick ifrån när du behöver oss. Oavsett om du behöver hämta ut mediciner på recept, köpa blöjor, nappflaskor, hudkräm eller yogamatta hittar du det på apohem.se. På Apohem levererar vi förutsättningarna för ett hälsosamt liv, så du kan fokusera på själva levandet. Vi är nätapoteket som gör det lätt att leva med allt för hälsan, snabb leverans och schyssta priser.

Med rabattkoden RULLAVAGN15 får du 15% rabatt när du handlar produkter för minst 250 kronor. Rabatten gäller inte receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning, redan nedsatta varor och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Koden är giltig t.o.m. 31/12 2022.

www.apohem.se

Guldpartners

Bonti erbjuder ett noga utvalt sortiment av högkvalitativa produkter för småbarnsfamiljen. Med över 30 års erfarenhet i branschen värnar vi om att hjälpa dig att hitta rätt produkter till dig, din partner och barn. Vi erbjuder utöver ett brett sortiment även möjlighet till personlig rådgivning av vår kunniga personal samt snabba leveranser när du handlar på vår e-handel.

Vi ser fram emot att få hjälpa till med de stora och små besluten kopplade till föräldraskapet så att ni kan fokusera på det ni gör bäst – att hjälpa ert barn att känna sig trygg och bli den absolut bästa versionen av sig själv.

www.bonti.se

Knodd är vårdappen för småbarnsföräldrar. Hos oss träffar du erfarna barnsjuksköterskor, barnläkare och barnpsykologer, oftast inom minuter och alltid kostnadsfritt.

Du får även stöd och kunskap genom föräldraskapet med vårt utvecklingsprogram, där du kontinuerligt lär dig om ämnen utvalda för dig och ditt barn, från plusset på stickan till första cykelturen. Du kan också gå våra kostnadsfria digitala föräldrakurser i t ex barn-HLR och spädbarnsmassage, samt spara ditt barns vaccinationer, direkt i appen.

Ladda ner appen idag (så är du förberedd när den behövs)

Polarn O Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt i lekparken. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. 

Vi har alltid erbjudit ett brett sortiment i ekologisk bomull och återvunna material, och fortsätter ständigt att utveckla mer hållbara produkter. Men viktigast i vårt hållbarhetsarbete är att våra kläder är gjorda för att ärvas av fler barn. Vårt mål är att varje plagg ska bäras av tre barn, minst. Då behöver du som konsument inte köpa fler nya plagg än nödvändigt, vilket sparar på plånboken och, inte minst, på jordens redan pressade resurser.

www.polarnopyret.se

Dina Försäkringar är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under ett och samma varumärke. Vi finns på cirka 45 platser över hela landet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. Det ska inte vara komplicerat att teckna en försäkring och därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt försäkring till just dig. Kika in på vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden och tveka inte att ringa oss om du har några frågor.

www.dina.se

Att bli mamma är mysigt och speciellt, och känslan av kärlek kan vara överväldigande. Under denna värdefulla tid är det lätt att glömma att det är lika viktigt att ta hand om sig själv som sitt barn. Utmaningar som ömma bröstvårtor, trötthet och tandsprickning för barnen är vanliga bland mödrar med ett nyfött barn. Multi-Mam är en serie naturbaserade produkter som lindrar problem i samband med födsel och amning. För när mödrar är mer harmoniska kan de njuta av moderskapet till fullo och ge sina barn den allra bästa starten i livet. Läs mer om våra produkter för båda mammor och bebisar på multi-mam.se.

www.multi-mam.se

Silverpartners

Under vintern drabbas 20 till 30 procent av alla barn av influensa och barn har mellan 6 och 10 förkylningar per år. Vi vet att vakna nätter med snoriga och hostande barn kan vara kämpigt, men nu finns hjälp för hela familjen. 

Med Viruseptin förkylningsspray kan du skydda dig mot förkylnings- och influensavirus eller få lindring om du redan hunnit bli sjuk. Viruseptin förkylningsspray finns som både mun- och nässpray och kan användas av hela familjen redan från 1 år, samt även gravida och ammande kvinnor. Viruseptin är den första förkylningssprayen som i flera välkontrollerade och publicerade studier har bevisad effekt på barn och vuxna med bekräftad förkylning.

www.viruseptin.se

Propyless är en vårdande och lättinsmord lotion speciellt framtagen för torr och kliande hud. Den återfuktar, skyddar och stärker hudbarriären och kan användas på hela kroppen, även ansikte och hårbotten. Propyless varken kladdar eller svider och passar för hela familjen – vuxna och barn från 0 år. Fråga efter Propyless hos BVC, på vårdcentralen eller ditt apotek.

www.propyless.se

Decubal erbjuder ett brett sortiment med skonsamma produkter för torr och känslig hud. Produkterna är oparfymerade, allergicertifierade och speciellt framtagna för att passa det nordiska klimatet. De innehåller enbart effektiva och säkra ingredienser samt kan användas av hela familjen, även små barn och spädbarn. Decubal rekommenderas ofta av hudläkare och annan hälsovårdspersonal, och säljs endast på apotek.

www.decubal.se

Mabs har funnits i över 40 år på marknaden och är expert på produkter inom kompression, stödbandage och fotvård. Mabs är Sveriges mest sålda kompressionsstrumpor på apotek. De bygger på en beprövad och väldokumenterad metod för att öka blodcirkulationen och har en kliniskt bevisad effekt mot trötta ben och svullna fötter. Mabs strumpor motverkar svullnad, förebygger åderbråck och blodpropp. 

www.mabs.se