Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Platinumpartner

Livet som småbarnsförälder är fantastiskt på många sätt, men också utmanande. Som hela livets apotek vet vi på Apohem det. Även att hälsa handlar om hela dig, och om att ta hand om livets alla delar. Därför är vi alltid ett klick ifrån när du behöver oss. Oavsett om du behöver hämta ut mediciner på recept, köpa blöjor, nappflaskor, ansiktskräm, nyttiga mellis eller yogamatta hitta du det på apohem.se. Alltid med kvick fraktfri leverans och helbra priser.

Med rabattkoden RULLAVAGN15 får du 15% rabatt när du handlar produkter för minst 250 kronor. Rabatten gäller inte receptbelagda läkemedel, modersmjölksersättning, Werlabs Covid-19 Antikroppstest, redan nedsatta varor och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Koden är giltig t.o.m. 31/12 2021.

www.apohem.se

Guldpartners

Upptäck något nytt! Cybex gör bilbarnstolar och barnvagnar för designmedvetna föräldrar. Kärnan i varumärket är maximal säkerhet kombinerad med one-of-a-kind-design och intelligenta funktioner. Du hittar Cybex i alla stora nätbutiker för baby & barn samt hos återförsäljare över hela Sverige.

www.cybex-online.com

Knodd är vårdappen för småbarnsföräldrar. Hos oss träffar du erfarna barnsjuksköterskor och barnläkare, oftast inom 4 minuter och alltid kostnadsfritt.

Du får även stöd och kunskap genom föräldraskapet med vårt utvecklingsprogram, där du kontinuerligt lär dig om ämnen utvalda för dig och ditt barn. Du kan också gå våra digitala föräldrakurser i t ex barn-HLR och spädbarnsmassage, samt spara ditt barns vaccinationer, direkt i appen.

Ladda ner appen idag (så är du förberedd när den behövs)

Polarn O Pyret startade år 1976 med viljan att göra kläder som låter barn vara barn. Idag har vi över 40 år i branschen och är det ledande kvalitetsvarumärket för barn i Sverige. Vi gör kläder som tål att älskas, tvättas och slitas. Som barn bär stolt på födelsedagskalas och nöter hårt i lekparken. Och som tillslut kan ärvas vidare till nästa barn, och nästa. Vi kallar det design som håller. 

Vi har alltid erbjudit ett brett sortiment i ekologisk bomull och återvunna material, och fortsätter ständigt att utveckla mer hållbara produkter. Men viktigast i vårt hållbarhetsarbete är att våra kläder är gjorda för att ärvas av fler barn. Vårt mål är att varje plagg ska bäras av tre barn, minst. Då behöver du som konsument inte köpa fler nya plagg än nödvändigt, vilket sparar på plånboken och, inte minst, på jordens redan pressade resurser.

www.polarnopyret.se

Dina Försäkringar är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under ett och samma varumärke. Vi finns på cirka 45 platser över hela landet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. Det ska inte vara komplicerat att teckna en försäkring och därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt försäkring till just dig. Kika in på vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden och tveka inte att ringa oss om du har några frågor.

www.dina.se

Att bli mamma är mysigt och speciellt, och känslan av kärlek kan vara överväldigande. Under denna värdefulla tid är det lätt att glömma att det är lika viktigt att ta hand om sig själv som sitt barn. Utmaningar som ömma bröstvårtor, trötthet och tandsprickning för barnen är vanliga bland mödrar med ett nyfött barn. Multi-Mam är en serie naturbaserade produkter som lindrar problem i samband med födsel och amning. För när mödrar är mer harmoniska kan de njuta av moderskapet till fullo och ge sina barn den allra bästa starten i livet. Läs mer om våra produkter för båda mammor och bebisar på multi-mam.se.

www.multi-mam.se

Silverpartner

Minstingen är ett barnvårdsvarumärke över flera kategorier som sticker ut i mängden. Som har attityd, lekfullhet och bus i blicken. Vi vet att livet som småbarnsförälder kan vara både utmanande och underbart. Vi finns till för att underlätta vardagsrutiner och göra dem till något roligt och till alla föräldrar; vi vet hur det känns!

Våra blöjor är framtagna för att din vilding ska hålla sig skönt torr upp till 8–12 timmar och är noga utvalda och kvalitetssäkrade. Vi erbjuder flera storlekar av blöjor och byxblöjor som är Svanen-märkta, dermatologiskt testade, parfym- och lotionfria och godkända av Astma- och Allergiförbundet. Dessutom består våra förpackningar av över 50% förnybar råvara. Du hittar Minstingens sortiment på Willys, Hemköp, Tempo, Mat.se och Apohem. Upptäck Minstingens Värld!

www.minstingen.se