Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Platinumpartner

Babyshop är Europas största nätbutik med barnkläder från både exklusiva och spännande nya varumärken. Hos oss hittar du som är gravid eller småbarnsförälder allt du behöver för att klä ditt barn för alla årstider. Vi finns för dig på babyshop.se och i vår butik i Sturegallerian i Stockholm.

Just nu får du 250 kr rabatt när du handlar för över 999 kr på Babyshop.se (giltigt tom 31 december 2018). Du får din personliga rabattkod när du anmäler dig till Rulla vagns nyhetsbrev

www.babyshop.se

Guldpartners

I fyra generationer har vi utvecklat skor för stora och små fötter. Sedan 1945 har vi låtit kvalitet och miljö vara hörnstenarna i våra skor, genom att hela tiden göra dem slitstarka och använda de bästa materialen och produktionsmetoderna. För mer än tio år sedan certifierade vi vår första skomodell enligt EU Ecolabel – en oberoende miljöcertifiering som drivs av EU. I år blev vi ett av de första skoföretagen i världen som klarade de nya kraven för EU Ecolabel 2018. Walk Carefully On Mother Nature.

www.kavat.se

Hjul sätter världen i rörelse. De tar dig från punkt A till punkt B och är grunden till varför våra barnvagnar är så bekväma och kör så stabilt. Men en barnvagn måste kunna mycket mer än att bara rulla. Du måste kunna fälla ihop den, bära den, lyfta in den i bilen och förvara den hemma. Tjugo års design- och konstruktionsexpertis gör att våra barnvagnar är lätta att lyfta och enkla att förvara och använda. Oavsett hur din vardag ser ut.Den funktionella designen och våra originaltillbehör gör att du alltid är förberedd, vad som än händer. There’s nothing like a Bugaboo.

www.bugaboo.com

Din doktor i mobilen! Min Doktor är Sveriges största vårdcentral som är öppen dygnet runt. Här kan du få konsultation, provtagning och behandling. Du får snabbt tillgång till legitimerade läkare och barnmorskor, när det passar dig. Gratis för barn och ungdomar under 20 år, frikort gäller.

www.mindoktor.se

Silverpartners

På Ella´s Kitchen vill vi hjälpa alla de små att bli hälsosamma foodisar för hela livet med alltifrån våra spännande smakkombinationer som får barn att äta med alla sina sinnen, till hur du gör måltiderna roliga! I våra produkter hittar du aldrig några tillsatser eller tillsatt socker och salt. Vi använder bara riktigt smarriga ekologiska ingredienser som gör gott för de små!

Små foodisar kommer att utveckla en kärlek för mat om måltiderna är fulla av skoj! Kika in på vår hemsida och upptäck våra spännande smaker och en massa tips för en glädjefylld matstund!

www.ellaskitchen.se

Dina Försäkringar är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under ett och samma varumärke. Vi finns på cirka 45 platser över hela landet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. Det ska inte vara komplicerat att teckna en försäkring och därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt försäkring till just dig. Kika in på vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden och tveka inte att ringa oss om du har några frågor.

www.dina.se

smartphoto är din smarta fotobutik online som hjälper dig att bevara dina finaste minnen. Den första tiden med barn är unik och full av händelser som måste förevigas! På smartphoto.se erbjuder vi dig enkla lösningar för att framkalla dina finaste bilder, göra personliga tack- och inbjudningskort till dopet, namngivningen eller bröllopet, skapa fotoböcker, canvastavlor och mycket mer. Roligt att skapa och roligt att få!

Med koden RULLAJUL40 får du 40 procents rabatt när du handlar för över 150 kr. Och du kan använda koden hur många gånger som helst! *Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/12 2018.

www.smartphoto.se

Bronspartner

Här möter du världen. En plats med utrymme för de stora och små frågeställningarna. En plats för nyfikenhet och dialog. Vi varvar historiska händelser med dagsaktuella frågor och erbjuder hela familjen en upplevelse som berör. Med en unik arkitektur och ett centralt läge vid Korsvägen är museet ett självklart besöksmål i Göteborg.

Tillsammans är en utställning för barn 0-12 år. Den handlar om det underbara och det svåra med att vara med andra. I en värld fylld av grottor, berg och regnbågar bjuds barn och vuxna in att uppleva och upptäcka ihop. Dansa, skapa, lyssna, känn, läs och utforska tillsammans! Dagsangelägna frågor speglas i över 1000 föremål från samlingarna. En utställning som utmanar både kropp, hjärta och hjärna anpassad för barn 0-12 år. Till utställningen är det alltid fri entré!

www.varldskulturmuseerna.se