Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Platinumpartner

Babyshop är Europas största nätbutik med barnkläder från både exklusiva och spännande nya varumärken. Hos oss hittar du som är gravid eller småbarnsförälder allt du behöver för att klä ditt barn för alla årstider. Vi finns för dig på babyshop.se och i vår butik i Sturegallerian i Stockholm.

Just nu får du 150 kr rabatt när du handlar för över 999 kr på Babyshop.se (giltigt tom 1 juni 2019). Du får din personliga rabattkod när du anmäler dig till Rulla vagns nyhetsbrev

www.babyshop.se

Guldpartners

I fyra generationer har vi utvecklat skor för stora och små fötter. Sedan 1945 har vi låtit kvalitet och miljö vara hörnstenarna i våra skor, genom att hela tiden göra dem slitstarka och använda de bästa materialen och produktionsmetoderna. För mer än tio år sedan certifierade vi vår första skomodell enligt EU Ecolabel – en oberoende miljöcertifiering som drivs av EU. I år blev vi ett av de första skoföretagen i världen som klarade de nya kraven för EU Ecolabel 2018. Walk Carefully On Mother Nature.

www.kavat.se

Hjul sätter världen i rörelse. De tar dig från punkt A till punkt B och är grunden till varför våra barnvagnar är så bekväma och kör så stabilt. Men en barnvagn måste kunna mycket mer än att bara rulla. Du måste kunna fälla ihop den, bära den, lyfta in den i bilen och förvara den hemma. Tjugo års design- och konstruktionsexpertis gör att våra barnvagnar är lätta att lyfta och enkla att förvara och använda. Oavsett hur din vardag ser ut. Den funktionella designen och våra originaltillbehör gör att du alltid är förberedd, vad som än händer. There’s nothing like a Bugaboo.

www.bugaboo.com

SF Kids är en streamingtjänst för barn med filmer, serier och böcker. Här finns allt från Astrid Lindgrens älskade karaktärer till nya animerade favoriter som Greta Gris, Brandman Sam och många fler. I appen kan du ladda ner material till offline, skapa spellistor, spara favoriter och du kan vara inloggad på flera devices samtidigt. Skapa konto och kom igång direkt!

Med koden RULLAVAGN2019 får du 2 helt kostnadsfria månader hos SF Kids. Efter den kostnadsfria perioden fortlöper abonnemanget för 69 kr/månad. Du kan när som helst säga upp din prenumeration. Ingen bindningstid. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 31/12 2019. 

www.sfkids.com

KRY är en modern vårdgivare med patientens behov i fokus. Hos KRY kan du snabbt få den hjälp du behöver, via video direkt i mobilen. Träffa erfarna läkare och legitimerade psykologer var du än befinner dig, inom bara några minuter – dygnet runt, årets alla dagar. Vi hjälper dig med professionell bedömning och behandling, samt recept och sjukintyg eller remiss till vidare vård. Välkommen till KRY – trygg vård för hela familjen.

www.kry.se

Dina Försäkringar är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under ett och samma varumärke. Vi finns på cirka 45 platser över hela landet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. Det ska inte vara komplicerat att teckna en försäkring och därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt försäkring till just dig. Kika in på vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden och tveka inte att ringa oss om du har några frågor.

www.dina.se

Silverpartners

smartphoto är din smarta fotobutik online som hjälper dig att bevara dina finaste minnen. Den första tiden med barn är unik och full av händelser som måste förevigas! På smartphoto.se erbjuder vi dig enkla lösningar för att framkalla dina finaste bilder, göra personliga tack- och inbjudningskort till dopet, namngivningen eller bröllopet, skapa fotoböcker, canvastavlor och mycket mer. Roligt att skapa och roligt att få!

Med koden RULLAVAGN får du 40 procents rabatt på ditt första köpKoden kan användas vid ett tillfälle och gäller på alla fotoprodukter. Koden kan inte kombineras med andra erbjudanden. Frakt tillkommer. Koden är giltig t.o.m. 31/10 2019.

www.smartphoto.se

Vi på Semper finns till av en anledning: Vi tycker att alla har rätt till bra mat. Naturligt god mat utan konstiga tillsatser. Barn och vuxna med särskilda mat- och näringsbehov ska känna sig trygga med vad de äter.

Semper har funnits sedan 1939. Allt började med att den kvinnliga pionjären Ninni Kronberg uppfann ett sätt att torka mjölk till pulver, vilket banade vägen för modersmjölksersättningen. Idag är det barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning som är våra primära områden – och det är god och näringsrik mat som är vår kärna. Våra produkter är utvecklade tillsammans med läkare, näringsexperter, forskare och finsmakare.

www.semperbarnmat.se

MAM är marknadsledande på tröst och nappflaskor. Med innovativa lösningar och österrikisk kvalitet är MAM bebisens bästa vän och originalet inom sugnappar.

MAM grundades 1976 och har sedan starten haft som främsta mål att stödja barns individuella utveckling och förenkla vardagen för föräldrar. MAM är världsledande på sugnappar och nappflaskor och står för tröst och närhet mellan barn och föräldrar på 60 olika marknader runt om i världen.

www.mambaby.com