Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Guldpartners

 

Ända sedan vi designade vår första randiga tröja för 40 år sedan har vi arbetat efter samma tanke: Barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn.

För Polarn O. Pyret betyder det kläder som underlättar vardagen, men fungerar lika bra till kalas. Kläder som tål vilda lekar och håller att ärvas från storebror till lillasyster. Vi utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen. Det är både vår filosofi och ett sätt att arbeta, det genomsyrar hela Polarn O. Pyret och de beslut vi tar. När allt kommer omkring har vi de mest kräsna användarna bland våra kunder, nämligen de allra minsta.

www.polarnopyret.se

Hjul sätter världen i rörelse. De tar dig från punkt A till punkt B och är grunden till varför våra barnvagnar är så bekväma och kör så stabilt. Men en barnvagn måste kunna mycket mer än att bara rulla. Du måste kunna fälla ihop den, bära den, lyfta in den i bilen och förvara den hemma. Tjugo års design- och konstruktionsexpertis gör att våra barnvagnar är lätta att lyfta och enkla att förvara och använda. Oavsett hur din vardag ser ut.Den funktionella designen och våra originaltillbehör gör att du alltid är förberedd, vad som än händer. There’s nothing like a Bugaboo.

www.bugaboo.com

Din doktor i mobilen! Min Doktor är Sveriges största vårdcentral som är öppen dygnet runt. Här kan du få konsultation, provtagning och behandling. Du får snabbt tillgång till legitimerade läkare och barnmorskor, när det passar dig. Gratis för barn och ungdomar under 20 år, frikort gäller.

www.mindoktor.se

Silverpartners

På Ella´s Kitchen vill vi hjälpa alla de små att bli hälsosamma foodisar för hela livet med alltifrån våra spännande smakkombinationer som får barn att äta med alla sina sinnen, till hur du gör måltiderna roliga! I våra produkter hittar du aldrig några tillsatser eller tillsatt socker och salt. Vi använder bara riktigt smarriga ekologiska ingredienser som gör gott för de små!

Små foodisar kommer att utveckla en kärlek för mat om måltiderna är fulla av skoj! Kika in på vår hemsida och upptäck våra spännande smaker och en massa tips för en glädjefylld matstund!

www.ellaskitchen.se

Dina Försäkringar är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under ett och samma varumärke. Vi finns på cirka 45 platser över hela landet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. Det ska inte vara komplicerat att teckna en försäkring och därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt försäkring till just dig. Kika in på vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden och tveka inte att ringa oss om du har några frågor.

www.dina.se

smartphoto är din smarta fotobutik online som hjälper dig att bevara dina finaste minnen. Den första tiden med barn är unik och full av händelser som måste förevigas! På smartphoto.se erbjuder vi dig enkla lösningar för att framkalla dina finaste bilder, göra personliga tack- och inbjudningskort till dopet, namngivningen eller bröllopet, skapa fotoböcker, canvastavlor och mycket mer. Roligt att skapa och roligt att få!

Prova nu så ger vi dig 40% rabatt* på din första beställning! Ange koden rullavagn40 i varukorgen. *Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/12 2018.

www.smartphoto.se

Bronspartners

Här möter du världen. En plats med utrymme för de stora och små frågeställningarna. En plats för nyfikenhet och dialog. Vi varvar historiska händelser med dagsaktuella frågor och erbjuder hela familjen en upplevelse som berör. Med en unik arkitektur och ett centralt läge vid Korsvägen är museet ett självklart besöksmål i Göteborg.

Tillsammans är en utställning för barn 0-12 år. Den handlar om det underbara och det svåra med att vara med andra. I en värld fylld av grottor, berg och regnbågar bjuds barn och vuxna in att uppleva och upptäcka ihop. Dansa, skapa, lyssna, känn, läs och utforska tillsammans! Dagsangelägna frågor speglas i över 1000 föremål från samlingarna. En utställning som utmanar både kropp, hjärta och hjärna anpassad för barn 0-12 år. Till utställningen är det alltid fri entré!

www.varldskulturmuseerna.se

Vi letar ständigt efter nästa kaffe. Nästa sätt att dricka det, nästa sätt att odla det. För dagens generation kaffeälskare och för nästa generation. Där det finns en spännande kaffekultur, där hittar vi vår inspiration. Vi ger dig det hetaste kaffet för dagen och det bästa för morgondagen.

www.lofbergs.se