Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Platinumpartner

Babyshop är Europas största nätbutik med barnkläder från både exklusiva och spännande nya varumärken. Hos oss hittar du som är gravid eller småbarnsförälder allt du behöver för att klä ditt barn för alla årstider. Vi finns för dig på babyshop.se och i vår butik i Sturegallerian i Stockholm.

Just nu får du 250 kr rabatt när du handlar för över 999 kr på Babyshop.se (giltigt tom 31 januari 2019). Du får din personliga rabattkod när du anmäler dig till Rulla vagns nyhetsbrev

www.babyshop.se

Guldpartners

I fyra generationer har vi utvecklat skor för stora och små fötter. Sedan 1945 har vi låtit kvalitet och miljö vara hörnstenarna i våra skor, genom att hela tiden göra dem slitstarka och använda de bästa materialen och produktionsmetoderna. För mer än tio år sedan certifierade vi vår första skomodell enligt EU Ecolabel – en oberoende miljöcertifiering som drivs av EU. I år blev vi ett av de första skoföretagen i världen som klarade de nya kraven för EU Ecolabel 2018. Walk Carefully On Mother Nature.

www.kavat.se

Din doktor i mobilen! Min Doktor är Sveriges största vårdcentral som är öppen dygnet runt. Här kan du få konsultation, provtagning och behandling. Du får snabbt tillgång till legitimerade läkare och barnmorskor, när det passar dig. Gratis för barn och ungdomar under 20 år, frikort gäller.

www.mindoktor.se

SF Kids Play är en streamingtjänst för barn med filmer, serier och böcker. Här finns allt från Astrid Lindgrens älskade karaktärer till nya animerade favoriter som Greta Gris, Brandman Sam och många fler. I appen kan du ladda ner material till offline, skapa spellistor, spara favoriter och du kan vara inloggad på flera devices samtidigt. Skapa konto och kom igång direkt!

Med koden RULLAVAGN2019 får du 2 helt kostnadsfria månader hos SF Kids Play. Efter den kostnadsfria perioden fortlöper abonnemanget för 69 kr/månad. Du kan när som helst säga upp din prenumeration. Ingen bindningstid. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/12 2019. 

www.sfkidsplay.com

Silverpartners

Dina Försäkringar är 11 försäkringsbolag runt om i Sverige som samverkar under ett och samma varumärke. Vi finns på cirka 45 platser över hela landet. Vi vill kunna erbjuda våra kunder försäkringar som skapar trygghet i vardagen, så du kan ägna din tid åt det som är viktigt för dig. Det ska inte vara komplicerat att teckna en försäkring och därför hjälper vi dig gärna att hitta rätt försäkring till just dig. Kika in på vår hemsida och läs mer om våra erbjudanden och tveka inte att ringa oss om du har några frågor.

www.dina.se

smartphoto är din smarta fotobutik online som hjälper dig att bevara dina finaste minnen. Den första tiden med barn är unik och full av händelser som måste förevigas! På smartphoto.se erbjuder vi dig enkla lösningar för att framkalla dina finaste bilder, göra personliga tack- och inbjudningskort till dopet, namngivningen eller bröllopet, skapa fotoböcker, canvastavlor och mycket mer. Roligt att skapa och roligt att få!

Med koden RULLAVAGN2019 får du 40 procents rabatt när du handlar för över 150 kr. Och du kan använda koden hur många gånger som helst! *Frakt tillkommer. Koden är giltig t.o.m. 31/3 2019.

www.smartphoto.se