Rulla vagn-frukost

På Rulla vagn-frukostar träffar du andra föräldralediga (och deras bebisar!), dricker extra gott kaffe och lär känna nya vänner.

Det ska vara superenkelt att träffa andra föräldralediga. Konceptet är lika enkelt som trevligt: vi äter frukost / fikar tillsammans med alla bebisar – och förhoppningsvis går vi hem med några nya kontakter i mobilen!Just nu har vi bara lanserat konceptet i Göteborg, men i mars 2018 planerar vi att även starta igång i Stockholm.

Rulla vagn-frukostar i Göteborg (våren 2018)

Rulla vagn-frukost - träffa andra mammalediga och pappalediga över en frukost!

Bild: Da Matteo

17 januari – Da Matteo, Drottninggatan

Premiär för Rulla vagn-frukost! Vi ses på Da Matteo på Drottninggatan. Passar för föräldrar med barn 0-6 månader. Vi fikar eller äter frukost tillsammans. Du behöver boka en plats för att vara med.
Läs mer och boka din plats här 


24 januari – Da Matteo, Drottninggatan

Vi ses på Da Matteo på Drottninggatan. Passar för föräldrar med barn 0-6 månader. Vi fikar eller äter frukost tillsammans. Du behöver boka en plats för att vara med.
Läs mer och boka din plats här 


31 januari – Da Matteo, Drottninggatan

Vi ses på Da Matteo på Drottninggatan. Passar för föräldrar med barn 0-6 månader. Vi fikar eller äter frukost tillsammans. Du behöver boka en plats för att vara med.
Läs mer och boka din plats här 

 

Få e-post om fler Rulla vagn-frukostar i Göteborg!

Fyll i din e-post så får du ett meddelande när vi lägger ut nya datum för frukostar i Göteborg.


***

Fler frukostar planeras kontinuerligt in – så håll utkik här! Vi planerar att lansera Rulla vagn-frukostar även i Stockholm i mars 2018.