Våra experter i Rulla vagn-podden

Våra experter i Rulla vagn-podden

Varje vecka ger våra experter i Rulla vagn-podden kloka, lugnande och tröstande svar på lyssnarnas frågor.

Vill du ställa en fråga? Skicka ett e-post till podd@rullavagn.nu med din fråga och hur gammalt ditt barn är! Du är förstås helt anonym i podden.

Cecilia Chrapkowska Florén - barnläkare

Cecilia Chrapkowska Florén är barnläkare och driver Sveriges största barnläkarblogg barnakuten.nu. Hennes första bok Praktika för blivande föräldrar har gjort succé i Sverige och sålts till 14 andra länder. Cecilia brinner för att föra ut sin kunskap till Sveriges alla föräldrar – och på så sätt  rensa bort myter om barnhälsa och barnuppfostran.

podd@rullavagn.nu

Sara Ask - barndietist

Sara är barndietist med lång erfarenhet från Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Nuförtiden skriver hon böcker och föreläser om barn och mat. Hon är experten som hjälper småbarnsföräldrar att slippa matkrångel och oro för barn som bara vill äta makaroner och ger tips på hur du får din bebis att börja äta. Mera VegoÄnnu Mera Vego och Första hjälpen vid matbordet är några av hennes böcker. Hon skriver också sedan 10 år tillbaka om mat i tidningen Vi Föräldrar.

podd@rullavagn.nu

Lisa Västberg - BVC-sköterska

Lisa är barnsjuksköterska med lång erfarenhet från arbete på BVC, Astrid Lindgrens Barnsjukhus och Sachsska Barnsjukhuset. Hon jobbar hårt för att stötta nyblivna föräldrar att utvecklas i sin föräldraroll. I sitt arbete försöker hon också få vuxna att se på världen lite mer utifrån barnens perspektiv.

podd@rullavagn.nu

Mats Linde - föräldraterapeut

Mats Linde är föräldraterapeuten och föreläsaren med över 30 års erfarenhet. Genom åren har han träffat tiotusentals nyblivna föräldrar. I Rulla vagn-podden får du höra honom prata om bästa råden för att slippa onödiga bråk, hitta balansen i vardagspusslet och hålla kärleken vid liv som nyblivna föräldrar.

podd@rullavagn.nu