Om oss

Vi är Sveriges största community för småbarnsföräldrar.

Bild: Dagens Industri

 


Glada småbarnsföräldrar ger glada barn. Med koll på läget blir vardagspusslet enklare, det går att njuta mitt i kaoset och du känner dig aldrig ensam. Det är tanken bakom Rulla vagn, som sedan starten våren 2016 har vuxit till att bli Sveriges största community för blivande och nyblivna mammor och pappor.

Varje månad besöker över 200 000 småbarnsföräldrar sajten för att få kunskap och kloka råd i de hundratals artiklar som finns att läsa om livet med bebis. I våra sociala kanaler pågår ett ständigt och härligt samtal med våra följare, och vi producerar dessutom Rulla vagn-podden, där kloka experter ger svar på mångas oroliga föräldrafrågor.

För småbarnsföräldrar – av två småbarnsföräldrar

Bakom Rulla vagn står Evelina och Mattias Åkerberg. Vi bor i Lidköping, och har tillsammans barnen Elis och Ilse. Idén att skapa en digital tjänst som ger vettig kunskap föddes hemma i tv-soffan tidigt 2016, i skiftet mellan mamma- och pappaledigheten. Idag är Rulla vagn Sveriges största community för blivande och nyblivna småbarnsföräldrar. Det är vi djupt stolta över och glada för.

Om Mattias och Evelina

Bild: Dagens Industri

 

Evelina Åkerberg är VD för Rulla vagn och dotterbolaget BabyNaps, och har bakgrund som kommunikatör inom digital kommunikation. Hon har en högskoleutbildning i media- och kommunikationsvetenskap.

Mattias Åkerberg arbetar med samarbeten för Rulla vagn, men också som copywriter på egna reklambyrån Please copy me. Framför allt jobbar han med att skriva reklamtexter, men också med att skriva böcker och att föreläsa. Han har en högskoleutbildning i media- och kommunikationsvetenskap och har även läst en copywriterutbildning.

Följ oss i sociala medier

Här hittar du alla Rulla vagns kanaler – följ oss gärna! 

Mattias Åkerberg

Pappa till Elis (född december 2014) och Ilse (mars 2018)
Jobbar som: ansvarig för samarbeten på Rulla vagn & copywriter på Please copy me
Född: 1982
Gör: skriver böcker om vin, försöker träna löpning och kollar på Suits.
Bästa föräldratipset: ”Den bästa tiden är nu. Och nu. Och nu.” Längta inte framåt, utan njut av det som händer nu.

Följ Mattias på LinkedIn

mattias@rullavagn.nu

Evelina Åkerberg

Mamma till Elis (född december 2014) och Ilse (mars 2018)
Jobbar som: VD på Rulla vagn & dotterbolaget BabyNaps
Född: 1982
Gör: reser (älskar Italien!), gör yoga och lyssnar på poddar.
Bästa föräldratipset: ”This too shall pass”. Oftast är det helt fantastiskt att vara mamma. Ibland är det tufft. Då är det skönt att veta att en fas snabbt övergår i en ny.

Följ Evelina på LinkedIn

evelina@rullavagn.nu