Ledigt jobb – frilansande skribent

Rulla vagn söker erfaren skribent för frilansuppdragÄr du en erfaren skribent? Kan du skriva digitalt content som 150 000 småbarnsföräldrar VERKLIGEN vill läsa? Sök uppdraget som frilansande skribent hos oss på Rulla vagn – Sveriges största mötesplats för gravida och småbarnsföräldrar. Läs det här först:

Sök det här uppdraget om du …

  • Är utbildad journalist/skribent, med minst 3 års yrkeserfarenhet (viktigt och avgörande)
  • Vet hur man producerar redaktionella artiklar som tilltalar vår målgrupp
  • Har ett rakt och enkelt språk, och kan använda kreativa uttryck för att kommunicera en poäng
  • Alltid håller deadlines
Här kan du läsa tidigare artiklar på rullavagn.nu.

Du är …

Kanske är du själv småbarnsförälder och förstår att livet som mamma eller pappa kan vara lika kämpigt som härligt – och att det sista man behöver då är pekpinnar. Den insikten är viktig för att kommunicera på ett sätt som ÄR Rulla vagn.
Du kommer att bli en viktig person i vår redaktion, och får självklart gärna tycka till om vilka ämnen som vi lyfter upp. Uppdraget innefattar mellan 3-10 artiklar per månad. 

Vi är …

Rulla vagn är Sveriges största mötesplats för gravida och föräldrar. Vårt mål är att ingen småbarnsförälder nånsin ska känna sig ensam. Varje månad kommer 150 000 mammor och pappor till www.rullavagn.nu för att hitta nya vänner, läsa redaktionella artiklar, lyssna på Rulla vagn-podden och delta i våra event.
Vi på Rulla vagn är Evelina Åkerberg och Mattias Åkerberg. Mattias jobbar som copywriter på egna reklambyrån Please copy me, och ansvarar för försäljning och samarbeten på Rulla vagn. Evelina är vd med ett övergripande ansvar för Rulla vagn, och producerar kontinuerligt content och innehåll i våra sociala kanaler. 

Är det du?

Skicka ett mejl till evelina@rullavagn.nu med cv och ett personligt brev. Vi ser gärna att du skickar med 1-3 texter som du skrivit (gärna en text som du tycker ligger i linje med Rulla vagns tonalitet). Vi ser fram emot din ansökan!

Har du frågor?

Skicka ett mejl till vd Evelina Åkerberg evelina@rullavagn.nu!