Så funkar det

Rulla vagn är en ihopkopplande tjänst för föräldralediga som vill hitta varandra. Ta första steget att lära känna andra mammor och pappor där du bor!

Så söker du efter andra mammalediga och pappalediga

Gör en sökning genom att skriva in din kommun eller ort. Om det redan finns en grupp som passar dig kontaktar du personen som startat gruppen. Han eller hon får då ett e-post och kan kontakta dig och andra som hör av sig. Tillsammans bestämmer ni tid och plats för en första träff.

Så startar du en egen grupp

Om du hittar inte någon grupp som passar kan du starta en grupp där du bor. Din grupp publiceras på Rulla vagn, och andra föräldralediga kan kontakta dig. Tillsammans bestämmer ni tid och plats för en första träff. Därefter kan du välja att ta bort gruppen från Rulla vagn – eller låta den vara kvar och lära känna fler föräldrar. Gruppen raderas annars automatiskt efter två månader.

Så funkar det

Vem kan se min e-postadress?

+

Om du har startat en grupp skickas ett e-postmeddelande till dig när en annan mamma eller pappa vill gå med i din grupp. Din e-postadress visas inte på Rulla vagn utan blir synlig först när du själv väljer att besvara e-postmeddelandet.

Hur snabbt publiceras min grupp på Rulla vagn?

+

När du startat en föräldragrupp granskas den av Rulla vagn innan den publiceras. Normalt publiceras den inom 24 timmar, oftast snabbare. Du får ett e-post när din grupp är publicerad.

Hur många är man i varje föräldragrupp?

+

Det bestämmer den som startar gruppen. När han eller hon tycker att det är lagom med medlemmar i en grupp tas den bort på Rulla vagn. Det är helt upp till var och en på vilket sätt det passar att umgås – i större grupper eller kanske med bara en eller två andra föräldrar.

Kan jag ändra informationen om gruppen jag har startat?

+

Absolut, du kan ändra all information om gruppen samt din bild om du önskar. Du skickar bara dina ändringar till info@rullavagn.nu, så uppdaterar Rulla vagn informationen åt dig.

Hur tar jag bort min grupp?

+

Om du vill ta bort din grupp kontaktar du oss på Rulla vagn. Din grupp raderas annars automatiskt efter två månader (vi utgår från datumet för ”Planerad första träff”).

Kan vi vara flera som startar en grupp?

+

Absolut! En av er får vara kontaktperson för gruppen och startar den här på Rulla vagn.

Vad innehåller Rulla vagns nyhetsbrev?

+

Rulla vagns nyhetsbrev innehåller supervettig läsning för dig som är småbarnsförälder – och erbjudanden från våra samarbetspartners (som vi tror att du inte vill missa). Vi skickar ut nyhetsbrevet varannan månad. På Rulla vagn delar vi aldrig med oss av din e-postadress. Om du inte vill ha nyhetsbrev från oss framöver kan du enkelt avregistrera dig från dessa.

Kostar det något att använda Rulla vagn?

+

Nej, Rulla vagn är en gratis tjänst.