Vill du få svärmor att gråta i jul? Här är knepen som ger garanterad effekt!
Bild: Folio Images

Det finns inget hellre som farmor, morfar, mostrar och svärmor vill ha i julklapp än bilder på ditt barn. Det är sen gammalt. Här får du årets bästa (och snyggaste!) tips på fotoprodukter från vår samarbetspartner Smartphoto som garanterat kommer ge en tår i ögonvrån vid paketöppningen. 

 


– Den här artikeln innehåller produktreklam från Smartphoto –

Samla ditt barns framsteg på en fotoposter

poster

Risken är att du inte vill ge bort den här fina fotopostern när du väl har beställt den (så beställ en extra!). Om du har ont om tid kan du dessutom beställa den inramad och klar, vilket är perfekt stressiga dagar inför jul.

En klassiker med twist

almanacka

Snyggaste varianten på årets fotoalmanacka tycker vi på Rulla vagn är den här – med en fin bild för varje månad och ett lyxigt träblock. En almanacka är en uppskattad och användbar present. Med den här varianten hamnar bilderna i fokus och presenten blir dessutom en fin detalj till inredningsälskaren.

Överraska med personlig burk till pepparkakorna

burk

Brukar du ta med dig något hembakt när du går bort på julkalas? Ge dina godsaker en personlig och extra touche med en personlig burk. Hos Smartphoto hittar du mängder av olika designförslag och kan skriva en egen hälsning på burken.

Ta plats i hemmets mittpunkt

magneter

Kylskåpsmagneter med bilder på familjen är den perfekta julklappen till släkten. Det är kul att ge sina bilder en central plats i köket, men också att de kommer till praktisk användning. Till någon som har en aktiv familj kan du göra en magnet till varje familjemedlem, så att det blir enkelt att sätta upp schema eller kom-ihåg-lappar för varje person.

****

*Med koden RULLAJUL får du hela 40 procent rabatt på beställningar fram till 24 december 2016 hos www.smartphoto.se

I samarbete med Smartphoto.