Det finns inget som farmor, morfar, mostrar och svärmor hellre vill ha i julklapp än gulliga bilder på ditt barn. Det är sen gammalt. Här får du årets bästa (och snyggaste!) tips på fotoprodukter från vår samarbetspartner Smartphoto som garanterat kommer ge en tår i ögonvrån vid paketöppningen.

Artikeln innehåller reklam från Smartphoto

Samla ditt barns framsteg på en fotoposterFotoposter från Smartphoto

Risken är att du inte vill ge bort den här fina fotopostern när du väl har beställt den (så beställ en extra!). Om du har ont om tid kan du dessutom beställa den inramad och klar, vilket är perfekt stressiga dagar inför jul.

En inredningsdetalj att titta på om och om (och om) igen

Foto med träblock från Smartphoto

Istället för att ge bort ett inramat foto på ditt barn så tycker vi att det här roligare! Bilderna står i ett lyxigt träblock (som såklart medföljer) och förutom att det är en snygg inredningsdetalj är det väldigt fiffigt att kunna byta bilder lite då och då! Så samla alla urgulliga bilder på ditt barn och beställ flera stycken — det här är garanterat en uppskattad julklapp.

Starta varje månad med ett ”titta så gulligt!”-moment

Snyggaste varianten på årets fotoalmanacka tycker vi på Rulla vagn är den här i fint naturmaterial och där bilderna hamnar i fokus. Förutom att almanacka är alltid en uppskattad och användbar present, så är den här varianten dessutom en fin detalj till inredningsälskaren.

Gulligaste paketen under granen

Paketkort från Smartphoto

Sen är det såklart viktigt att pimpa paketen med gråtvänliga bilder också. Och dessa fina kort kan användas till lite allt möjligt utöver julklapparna; exempelvis att sätta runt en fin burk med julgodis eller pepparkakor. Beställ ett gäng och vi garanterar att du har de gulligaste klapparna under granen!

Överraska med personlig burk till pepparkakorna

burk

Brukar du ta med dig något hembakt när du går bort på julkalas? Ge dina godsaker en personlig och extra touche med en personlig burk. Hos Smartphoto hittar du mängder av olika designförslag och kan skriva en egen hälsning på burken.

Samla fina minnen från alla som hälsar på (perfekt till nyblivna föräldrar!)

Gästboken är en klassiker bland presenter — som alltid fungerar! Detta är dessutom en perfekt present till nyblivna föräldrar, som kan låta alla gäster skriva en liten hälsning till bebisen.

****

40% RABATT HOS SMARTPHOTO!

Med koden RULLAJUL40 får du 40 procents rabatt när du handlar för över 150 kr. Och du kan använda koden hur många gånger som helst! *Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/12 2018.

Handla här!

 

I samarbete med Smartphoto