Den berömda bebisbubblan – lika intensivt härlig som jobbig! Är du nybliven mamma eller pappa? Här är frågorna du definitivt ställer dig under en dag hemma med din bebis (ja, förmodligen till och med flera gånger om vi ska vara helt ärliga). 

1. Är det redan morgon?

 

2. Hur många gånger kan man micra kaffet?

 

 

3. När får jag ta en dusch?

 

4. Kommer jag någonsin sova en hel natt igen?

 

5. Får jag äta någon varm mat idag?

 

6. Blöjbyte? Igen? Verkligen?

 

7. Bebis, nu har jag matat, bytt blöja och vaggat dig i tre timmar – vad är det du vill?!

 

8. Hur många mitt-barn-jordens-sötaste-bilder kan man posta på Instagram utan att det blir skämmigt?

 

 

9. Ska inte svärmor gå hem snart?

 

10. När får jag gå och lägga mig?

 

***

Vore det skönt att dela föräldraskapets ups and downs med någon? På Rulla vagn är det enkelt att hitta andra föräldrar och barn att umgås med under föräldraledigheten. Sök efter en grupp på din ort – eller starta en egen pappa- eller mammagrupp!