Ännu en evighetslång dag efter en lika lång natt med nästintill ingen sömn. Känner du igen dig? Du är inte ensam (verkligen inte!). Här bjuder vi på nedslag under en helt vanlig jag-är-så-trött-att-jag-vill-banka-huvudet-i-väggen-dag som småbarnsförälder. 

Kl: 06:12 – ”Snälla, somna om. Bara fem minuter till. Jag gör vad som helst.”

 

Kl:07:10 – ”Åh, solljus piggar säkert upp!” Nej.

 

 

Kl: 08:03 – Yes. Kaffe kommer att göra susen.

 

Kl: 09:32 – Stapla klossar 1 800 gånger? Absolut, älskling.

 

Kl: 11:19 – Åh, bebis sover! Jag hinner både toabesök och POWERNAP!

Kl: 11:22 – ”Sover? Not so much! Jaga mig! Jaga mig!”

 

Kl: 13:12 – Okej, ingen sömn. Då är både bebis och jag på toppenhumör med andra ord. Underbart!

 

Kl: 14:30 – Fika med svärmor. ”Ehhh, va? Nej nej, jag sover inte.”

 

Kl: 16:04 – Får rött ljus på vägen hem.

 

Kl: 17:03 – ”Va? Är du sen från jobbet…?! Du. Kommer. Hem. NU.”

***

Vore det skönt att dela föräldraskapets ups and downs med någon? På Rulla vagn är det enkelt att hitta andra föräldrar och barn att umgås med under föräldraledigheten. Sök efter en grupp på din ort – eller starta en egen pappa- eller mammagrupp!