Pampers ny guldpartner på Rulla vagn!

Rulla vagn är den självklara första mötesplatsen för Sveriges föräldralediga mammor och pappor; varje månad besöker 35 000 personer sajten för att få kontakt med andra föräldrar, och läsa genomarbetade redaktionella artiklar om föräldraskap, sömn, ekonomi och relationer. Nu väljer blöjvarumärket Pampers att Guld-partner till Rulla vagn.

Sedan tidigare är också det klassiska klädvarumärket Polarn O. Pyret partner på Guldnivå – och har nu valt att förnya sitt avtal med tjänsten, som är grundad av Evelina och Mattias Åkerberg, hemmahörande i Göteborg. De lade grunden till sin startup i april 2016, och har sedan dess lyckats attrahera både besökare och samarbetspartners till Rulla vagn. Nu pågår arbetet med att utveckla bolaget för att under hösten 2017 öppna dörren för externa investerare och affärsänglar, som vill vara och ytterligare förbättra tjänstens funktionalitet.

Också Smartphoto – en av Europas ledande fotoproducenter på nätet – har nyligen valt att förnya sitt avtal med Rulla vagn på minst ytterligare ett år. Sedan tidigare står också Avanza och Semper Barnmat som samarbetspartners till den ihopkopplande tjänsten.

Du hittar Rulla vagn på www.rullavagn.nu