Barnvakt eller förskola? Bästa tipset som tröstar!


Dags att lämna bort hos barnvakt eller kanske på förskolan? Då har vi bästa tipset på vad du kan skicka med som både tröstar och muntrar upp – en minifotobok med bilder på familjen! Enkelt att stoppa ner och bläddra i när saknaden efter föräldrarna blir för stor.

 


– Den här artikeln innehåller produktreklam från Smartphoto –

 

I en minifotobok, som till formatet liknar en Pixi-bok, kan du samla bilder på familjen, roliga minnen eller aktiviteter som ditt barn gillar att göra. Perfekt för barnvakten eller förskolepersonalen att ta fram om ditt barn blir ledset eller saknar dig. Barn älskar att titta på bilder av sig själva och att kunna peka ut vem som är mamma, farfar, bästis, mormor eller pappa. Till Elis förskolestart skickade vi med ”Elis härliga familj” och ”Elis gillar att…”, som förskolepedagogerna kan ta fram när han saknar oss. Reaktionen från förskolepersonalen: ”Åh, det här borde alla barn ha med sig!”.

Så här skapar du en egen minifotobok

smartphoto.se kan du enkelt registrera ett konto. Om du har bilderna i din mobiltelefon är det enklast att logga in via mobilen och sedan välja att ladda upp bilderna därifrån. Smartphotos webbplats är mobilanpassad, men du kan också välja att fortsätta skapa din fotoprodukt på din dator eller surfplatta genom att logga in på samma konto. I menyn eller i sökfunktionen hittar du fotoprodukten ”Minifotobok”. Där skapar du steg för steg din bok på ett par minuter.

Eftersom Smartphoto är samarbetspartner till Rulla vagn har vi ett riktigt bra erbjudande. Ange koden RULLAVAGN i varukorgen så får du 40% rabatt på din första beställning. Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/4 2017.

 

I samarbete med Smartphoto.