Föräldraledig i Malmö Helsingborg Lund
Bild: Folio Images

Bor du i Skåne och är föräldraledig? Passa på att spendera dagarna tillsammans med nya pappa- och mammavänner och hitta på roliga aktiviteter. Med den ihopkopplande tjänsten Rulla vagn hittar du enkelt andra mammalediga och pappalediga i Malmö, Lund och Helsingborg!

I Skåne finns just nu över 60 grupper på Rulla vagn – och fler tillkommer hela tiden. Ystad, Hässleholm och Kristianstad är exempel på städer i Skåne där det just nu finns föräldralediga som vill hitta andra mammor och pappor att umgås med.

Upptäck lekplatser och fik tillsammans

Runt om i Skåne finns massor av aktiviteter för föräldralediga och deras barn. Extra härlig blir upplevelserna såklart när du delar tiden med andra. Ta med föräldragruppen – stor eller liten – och rulla vagn i Lunds Botaniska trädgård, besök Malmö chokladfabrik och Folkets park i Malmö eller stoja på Helsingborgs största lekplats: Hinderbanan.

Hitta mammalediga och pappalediga vänner!

På Rulla vagn är det jätteenkelt att hitta en föräldragrupp i området där du bor. Och det finns redan många startade grupper med föräldrar som vill träffas i Malmö, Lund och Helsingborg! Om du inte hittar någon grupp som passar dig kan du enkelt starta en egen grupp (det tar två minuter). Att dela tiden med andra gör föräldraledigheten roligare!