Föräldraledig i Göteborg
Bild: Folio Images

Är du föräldraledig i Göteborg? På Rulla vagn är det superenkelt att lära känna andra mammor och pappor att dela vardagen med. Sök efter en grupp i området du bor eller starta en egen grupp – det tar max två minuter!

Upptäck Göteborg!

I härliga Göteborg finns det mycket att upptäcka som föräldraledig i form av bebisvänliga aktiviteter, mysiga fik och vackra promenadstråk. Gå på en bebisvisning på Göteborgs konstmuseum eller på mamma-bebis-yoga på Göteborgs Kundaliniyogacenter i Linnéstaden. Om du vill röra på dig utomhus är Slottsskogen med den stora lekplatsen Plikta ett perfekt alternativ. Med hjälp av appen ”Lekplatsen Göteborg” kan du snabbt välja och vraka bland 150 lekplatser!

Dela vardagen med andra föräldralediga

I Västra Götaland finns det över 100 grupper startade och fler skapas hela tiden. I Härlanda, Lundby, Majorna, Frölunda, Bergsjön och i centrala Göteborg är det många föräldrar som vill träffas just nu. Hittar du ingen grupp som passar? I så fall är det mycket enkelt att starta en egen grupp i området där just du bor. Se till att dela vardagens upplevelser med en eller flera nya pappa- eller mammavänner! Föräldraledigheten blir helt enkelt roligare när du delar den med andra.

***

Alla fotografier på Rulla vagn kommer från den svenska bildbyrån Folio. Här hittar du över 150 000 skandinaviska bilder med mycket hög kvalitet. Kolla in www.folio.se