Ett år. Två år. Tre år. Tiden går fort och de där första födelsedagarna tillsammans med ditt barn känns väldigt speciella. Här får du tipsen på hur du ger ditt barns första födelsedagar det lilla extra och gör barnkalaset till ett minne för livet.  

1. Fräscht funkar alltid!

Barnkalas med det lilla extra

Småttingar och socker är inte alltid en helt lyckad kombo. Bjud istället på fräscha och vackra efterrätter av frukt. Här ser du en efterrättspizza som du enkelt kan dekorera med andra bär och frukter. Låt fantasin sätta gränserna! Något annat som är gott är frysta bananer som du doppar i choklad. Sedan kan du försiktigt strössla över nötter, kokos eller ringla vit choklad över.

 

2. Ha kul!

barnkalas6

När du planerar ett barnkalas har du verkligen möjlighet att vara barnslig och utgå från vad ditt barn tycker är kul. Något som ofta går hem är ett ”photo booth” där dina gäster poserar framför kameran med roliga tillbehör. Enkelt och roligt!

 

3. Gör det personligt!

barnkalas2

Kalasen man minns är ofta de där det funnits en personlig touch. Att skicka en inbjudan till kalaset är festligt och ger dina gäster något att sätta på kylskåpet eller anslagstavlan. Du kan också sätta huvudpersonen i fokus genom att göra personliga godispåsar – så enkelt och fint! Du hittar både personliga inbjudningskort och godispåsar hos vår samarbetspartner Smartphoto (ange RULLAVAGN i kassan så får du 40 % rabatt*).

barnkalas3

En personlig favorit är att baka dina egna ”lyckokakor” – du vet sådana där kakor som man brukar få på asiatiska restauranger med ett litet citat i. Det är lite pyssel att baka dem, men så kul att bjuda på. Skriv dina egna små lappar och lägg i, till exempel ”Du är den roligaste jag vet!” eller ”Jag gillar dig mer än pannkakor!”. En garanterad stämningshöjare! Här hittar du recept på lyckokakor. 

 

4. Dekorera mera!

barnkalas4

Det är superenkelt att göra dina egna pompoms – och väldigt festligt! Du kan också dekorera ballongerna som ditt barns favoritdjur eller klippa ut pappersbitar som du syr och skapar din egna girlang av. Pricken över i:et kan vara personliga vimplar med bilder på ditt barn i dina favoritfärger (hittas hos Smartphoto!).

 

5. Föreviga och spara minnena!

barnkalas5

Glöm inte att ha kameran framme och fota både ditt barn och alla gäster som är där! Barn älskar att få sitta och titta på bilder på familj och vänner. Hos Smartphoto hittar du allt från exklusiva fotoböcker till enklare fotoprodukter. Låt inte bilderna stanna i mobilen!

 

***

Eftersom Smartphoto är samarbetspartner till Rulla vagn har vi ett riktigt bra erbjudande. *Ange koden RULLAVAGN i varukorgen så får du 40% rabatt på din första beställning. Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/4 2017.

I samarbete med Smartphoto.