Årets julkort
Årets finaste julkort – beställda från vår silverpartner Smartphoto


Nu är det hög tid att beställa årets julkort! Här får du tips på en idé som är lika enkel som rolig: gör ditt egna photo booth med jultillbehör! Här visar vi hur du gör steg för steg för att skapa personliga och fina julkort. 

 


– Den här artikeln innehåller produktreklam från Smartphoto –

Så gör du tillbehören till ditt photo booth
Att skapa sitt eget photo booth med jultillbehör är superenkelt och dessutom ett roligt pyssel att göra tillsammans.

a%cc%8arets-ba%cc%88sta-julkort

1. Du behöver en sax, tejp, papper i olika färger, en rejäl spritpenna och pinnar. Och julmusik på hög volym!

2. Rita dina tillbehör, exempelvis en tomtemössa eller röd mule, på hårt papper. Om du inte känner dig helt säker på handen och hellre utgår från mallar hittar du Rulla vagns egna mallarna här, som du kan rita av.

3. Klipp ut!

4. Tejpa fast dina tillbehör på pinnar. Ett tips att sätta tillbehör som hänger ihop på samma pinne för att slippa hålla i flera pinnar samtidigt.

Beställ dina bilder i tid!
Slipp stressa och beställ dina julkort i god tid. Hos vår samarbetspartner Smartphoto är det enkelt och smidigt att skapa dina julkort exakt som du vill ha dem (och de har flera nya fina designs i år!). Genom att ange koden RULLAJUL har du 40 % rabatt* på hela sortimentet.

Tips inför fotograferingen
Att fotografera barn är som bekant inte helt lätt. Tajmingen mellan att ett leende syns och att kameran klickar är nästan omöjlig. Men tänk att det inte måste bli perfekt! När man får hålla i en röd mule eller ett tomteskägg blir det till en lek, så försök att hålla humöret (och tålamodet) uppe. Sätt en mobil där ni ser skärmen och vänd mobilkameran mot er, så kan ni se att ni håller alla pappersdelar på rätt plats. Det uppskattas också ofta av barnen att se sig själva och gör det lättare att titta på rätt ställe. Använd sedan självutlösaren för att ta bilderna, om ni inte har någon som kan agera fotograf.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Det här med att få barn att le på bild… mission impossible verkligen!

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

”Ho ho ho!”

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Pratbubblor är kul att använda!

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Kul även för föräldrarna att få vara med på ett hörn mellan tagningarna. 

****

Gör dina julkort hos vår samarbetspartner Smartphoto. *Med koden RULLAJUL får du hela 40 procent rabatt på beställningar fram till 24 december 2016

I samarbete med Smartphoto.