Svara på undersökning om livet som förälder - vinn 1 000 kr på Bonti.se 🥳

Hur är det EGENTLIGEN att vara småbarnsförälder? Vad är jobbigt, svårt eller jättekul? Det vill vi på Rulla vagn gärna veta. Du som svarar på vår undersökning deltar i utlottningen om fina presentkort.

27758.png

I Rulla vagns stora undersökning "Hur är det att vara småbarnsförälder?" får du som är förälder ge din bild av hur livet med bebis är och svara på några frågor om varumärken du gillar. Undersökningen tar 5-10 minuter att svara på. Som tack för din hjälp deltar du, om du vill, i utlottningen av 10 presentkort á 1 000 kr på bonti.se. Du som vinner får också en rabattkod för 10 % rabatt på ditt köp.


Vem kan svara på undersökningen?

Den här undersökning vänder sig till dig som är gravid eller har barn mellan 0-20 månader.

Vad kan man vinna?

Du som svarar på undersökningen och fyller i din e-postadress deltar i utlottningen om 10 presentkort á 1 000 kr på bonti.se. Du som vinner får också en rabattkod som ger dig 10 % rabatt på ditt köp.

Hur deltar jag i utlottningen?

I slutet av undersökningen får du möjlighet att lämna din e-postadress. Genom att fylla i den deltar du i utlottningen.

Är jag anonym?

Ja, dina svar är helt anonyma och kopplas inte ihop med din e-postadress.

Kan jag ta del av undersökningen?

Sjävklart! När undersökningen är klar kommer du att hitta den presenterad på rullavagn.nu.

Rekommenderas för dig

Skapa DIN sömnplan – passar perfekt för din bebis!

Slipp kämpa för att få sova. Här skapar du snabbt en personlig sömnplan för din bebis (helt gratis). Sömnplanen är baserad på BabyNaps-metoden. Börja här och nu - skapa en sömnplan som funkar för dig och din bebis!

Jag vill skapa min sömnplan

Få ordning på sömnen - prova BabyNaps gratis!

Sååå redo för att sova bättre? Ladda ner BabyNaps och få ett sömnschema som funkar för din bebis. Appen är gratis för dig i 30 dagar.