PREMIÄR! Äntligen är Rulla vagn-podden här!

PREMIÄR! I Rulla vagn-podden får du experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen - från nyfödd upp till 3 år. Vi gör småbarnsföräldrar till småbarnsexperter!

7403.png

Du får handfasta råd från våra experter kring de eviga frågorna om bättre sömn (!!), krångel med amning, relationsproblem, börja äta, utveckling, viktkurvor och vad som väntar den första tiden med bebis. Ja, helt enkelt det mesta som snurrar i huvudet på en trött småbarnsförälder. Programledare är Evelina Åkerberg, vd för Rulla vagn.

Alla avsnitt i iTunes/Podcaster / Alla avsnitt i Acast / Lyssna här på webben

Frågor om sömn, amning och barn som bits

I första avsnittet svarar vår småbarnsexpert och barnsjuksköterska Lisa Västberg på lyssnarnas frågor om ersättning är lösningen för bebisen som inte går upp i vikt, tvååringen som inte vill sova själv, knepen för att sluta amma på natten och barn som bits på förskolan. 

En expert i varje avsnitt

Varje vecka gästas Rulla vagn-podden av en av våra experter på bebisar och små barn. Ingen fråga är för stor eller för liten (eller för känslig!). Våra experter, som verkligen vet vad de snackar om, är barnläkaren Cecilia Chrapkowska Florén, barndietisten Sara Ask, barnsjuksköterskan Lisa Västberg och föräldraterapeuten Mats Linde. 

Så lyssnar du

Rulla vagn-podden finns där poddar finns, till exempel i:

Rekommenderas för dig

Skapa DIN sömnplan – passar perfekt för din bebis!

Slipp kämpa för att få sova. Här skapar du snabbt en personlig sömnplan för din bebis (helt gratis). Sömnplanen är baserad på BabyNaps-metoden. Börja här och nu - skapa en sömnplan som funkar för dig och din bebis!

Jag vill skapa min sömnplan

Få ordning på sömnen - prova BabyNaps gratis!

Sååå redo för att sova bättre? Ladda ner BabyNaps och få ett sömnschema som funkar för din bebis. Appen är gratis för dig i 30 dagar.