Måste-ha-apparna ingen småbarnsförälder vill missa!

Det finns en uppsjö av appar för småbarnsföräldrar, men det kan vara svårt att veta vilka som är riktigt bra och vilka man rentav kan skippa. Här är en lista med apparna som vi tycker att ni absolut inte får missa!

3328.jpg

1. Pefekt tajmade sovstunder med BabyNaps

BabyNaps är appen för trötta föräldrar som längtar efter bättre sömn. Varje dag får du förslag på sovtider för din bebis i ett sömnschema. När du hittar rutinen sover din bebis lagom mycket på dagen – och gott på natten. Med appen är det lätt att hålla koll på att din bebis sover tillräckligt mycket varje dag.

iPhone / Android


2. Håll koll på matningarna med Baby Feed

Det här med rutiner är inte alltid helt lätt. I Baby-tracker kan du hålla koll på amning, flaskmatningen och blöjbyten i en enda app - perfekt när man är för trött för att minnas när man ammade senast.

iPhone / Android


3. Milstoplar och digital vård för din bebis med Knodd

Få full koll på din bebis tillväxt, milstolpar och vaccinationer! I appen Knodd får du barnsjukvård, föräldrakurser och ditt barns utveckling i en och samma app. Om din bebis blir sjuk kan du enkelt träffa erfarna barnsjuksköterskor och barnläkare, oftast inom 4 minuter och alltid kostnadsfritt.

iPhone / Android


4. Häng med i ditt barns utveckling med Wonder Weeks

Håll koll på stormiga perioder, solskensveckor och vad som händer i din bebis utveckling med appen Wonder weeks. Det är som en veckokalender som håller koll på ditt barns mentala utvecklingsfaser, vilket gör att du bättre förstår varför bebis exempelvis är gnällig eller inte vill sova.

iPhone / Android


5. Få bebis att somna med White Noise Baby

Vill bebis inte sova? Då kan den här appen vara något. Den innehåller så kallade ”white noise”-ljud som påminner bebisen om ljudet från mammas mage. Ljuden gör att ditt barn känner sig extra lugn och trygg. Perfekt för att få ditt barn att somna!

iPhone


6. Gulliga babybilder med Baby Sticker

Spara fina minnen från både graviditeten och ditt barns första månader. Det fiffiga med den här appen är att du kan lägga på text och symboler på bilden med bland annat datum, veckor och månader. På så sätt kan du kika tillbaka på bilderna likt en tidslinje och se hur bebis utvecklats och växt!

iPhone

Rekommenderas för dig

Skapa DIN sömnplan – passar perfekt för din bebis!

Slipp kämpa för att få sova. Här skapar du snabbt en personlig sömnplan för din bebis (helt gratis). Sömnplanen är baserad på BabyNaps-metoden. Börja här och nu - skapa en sömnplan som funkar för dig och din bebis!

Jag vill skapa min sömnplan

Få ordning på sömnen - prova BabyNaps gratis!

Sååå redo för att sova bättre? Ladda ner BabyNaps och få ett sömnschema som funkar för din bebis. Appen är gratis för dig i 30 dagar.