Bild: Folio Images

Måste-ha-apparna ingen småbarnsförälder vill missa!

Det finns en uppsjö av appar för småbarnsföräldrar, men det kan vara svårt att veta vilka som är riktigt bra och vilka man rentav kan skippa. Här är en lista med apparna som vi tycker att ni absolut inte får missa!

Håll koll på hur ditt barn mår med BarnAppen

Den här appen hjälper dig att hålla koll på ditt barns vikt, längd, vaccinationer och sjukdomar. Här kan du även samla information från BVC. Ett smidigt sätt att hålla koll på hur bebis mår, utvecklas och växer!

Ta mig till BarnAppen >

Fixa mat- och sovklockan med Baby-tracker

Det här med rutiner är inte alltid helt lätt. I Baby-tracker kan du hålla koll på amning, blöjbyten och sömn i en enda app – perfekt när man är för trött för att minnas när man ammade senast.

Ta mig till Baby-tracker >

Häng med i ditt barns utveckling med Wonder Weeks

Håll koll på stormiga perioder, solskensveckor och vad som händer i din bebis utveckling med appen Wonder weeks. Det är som en veckokalender som håller koll på ditt barns mentala utvecklingsfaser, vilket gör att du bättre förstår varför bebis exempelvis är gnällig eller inte vill sova.

Ta mig till Wonder Weeks >

Få bebis att somna med White Noise Baby

Vill bebis inte sova? Då kan den här appen vara något. Den innehåller så kallade ”white noise”-ljud som påminner bebis om ljudet från mammas mage. Ljuden gör att ditt barn känner sig extra lugn och trygg. Perfekt för att få ditt barn att somna!

Ta mig till White noise baby >

Gulliga babybilder med Baby Sticker

Spara fina minnen från både graviditeten och ditt barns första månader. Det fiffiga med den här appen är att du kan lägga på text och symboler på bilden med bland annat datum, veckor och månader. På så sätt kan du kika tillbaka på bilderna likt en tidslinje och se hur bebis utvecklats och växt!

Ta mig till Baby Sticker >

Enklare småbarnsliv med Försäkringskassan

Den här appen är egentligen främst för dig som inte längre är föräldraledig – men den är helt klart värd att tipsa om ändå. Det är en perfekt app när det är dags att börja vabba! Här får du full koll på alla dina ärenden och utbetalningar – och håller koll i en egen VAB-kalender. Men i appen kan du även söka om föräldrapenning för de första 10 dagarna!

Ta mig till Försäkringskassan-appen >