Småbarnsförälder? Här är bästa poddarna för långa barnvagnspromenader!

Här listar vi våra fem absoluta favorit-poddar för dig som mammaledig eller pappaledig. Perfekt att lyssna på när du rullar vagn, plockar in i diskmaskinen eller är på väg till en lekplatsdejt! 

5763.jpg

1. Kära barn

Välkänd podd som de flesta säkerligen redan känner till. Trots det är den värd att tipsa om (den är ju så bra!). I Kära barn svarar psykoterapeuten Lousie Hallin på frågor om barns utveckling. Frågorna riktar sig till dig som har barn mellan 3 och 18 år, men vi tycker den är toppen även för dig som nybliven förälder. Du får med dig massor av nyttig kunskap och funderingar inför det livslånga jobbet som förälder!
Här kan du lyssna!

2. Rulla vagn-podden

I Rulla vagn-podden får du experternas svar på dina frågor om de allra minsta barnen – från nyfödd upp till 3 år. Vi gör småbarnsföräldrar till småbarnsexperter! Du får handfasta råd från våra experter kring de eviga frågorna om bättre sömn (!!), krångel med amning, relationsproblem, börja äta, utveckling, viktkurvor och vad som väntar den första tiden med bebis. Ja, helt enkelt det mesta som snurrar i huvudet på en trött småbarnsförälder.
Här kan du lyssna!

3. Knoddpodden

En podd om vardagen kring barn och saker man pratar med andra föräldrar om. Veckopeng, grönsaker, resor… Hur gör du?Inget är pinsamt eller fel. Vi gör alla rätt - på vårt sätt! Öppet & lättsamt med småbarnsföräldrarna Jeanette och Mikaela. Nytt avsnitt varje tisdag!
Här kan du lyssna!

4. Faderskapstestet

Det sanna faderskapstestet kommer inte vid födseln, utan vid pappaledigheten. Vad är man när man skalar bort allt annat och bara är pappa? Rasmus och Emanuel diskuterar och utmanar varje vecka varandra i test för att bli världens bästa pappor.
Här kan du lyssna! 

5. Vattnet går 

Gillar du att lyssna på andras förlossningsberättelser? I den här podden intervjuar Nina Campioni både kända och okända mammor som delar med sig av sina graviditeter och förlossningar. Dessutom är barnmorskan Gudrun Abascal med och svarar på frågor under programmens gång. Några som gästat podden är Hannah Widell, Carin da Silda och Ebba von Sydow. En inspirerande och peppande podd!
Här kan du lyssna! 

Vill du ha tips på fler bra poddar? Kika in här!

Rekommenderas för dig

Skapa DIN sömnplan – passar perfekt för din bebis!

Slipp kämpa för att få sova. Här skapar du snabbt en personlig sömnplan för din bebis (helt gratis). Sömnplanen är baserad på BabyNaps-metoden. Börja här och nu - skapa en sömnplan som funkar för dig och din bebis!

Jag vill skapa min sömnplan

Få ordning på sömnen - prova BabyNaps gratis!

Sååå redo för att sova bättre? Ladda ner BabyNaps och få ett sömnschema som funkar för din bebis. Appen är gratis för dig i 30 dagar.