Samarbetspartners

Vi är stolta över att dessa företag
är våra samarbetspartners.

Vi på Rulla vagn är otroligt glada över att arbeta med noga utvalda samarbetspartners. För oss är det viktigt att företagen vi samarbetar med har tjänster och produkter som engagerar och tilltalar Sveriges alla småbarnsföräldrar.

Guldpartners

 

Ända sedan vi designade vår första randiga tröja för 40 år sedan har vi arbetat efter samma tanke: Barn behöver kläder som går att leka i. Kläder som låter barn vara barn.

För Polarn O. Pyret betyder det kläder som underlättar vardagen, men fungerar lika bra till kalas. Kläder som tål vilda lekar och håller att ärvas från storebror till lillasyster. Vi utgår alltid ifrån vad som är bäst för barnen. Det är både vår filosofi och ett sätt att arbeta, det genomsyrar hela Polarn O. Pyret och de beslut vi tar. När allt kommer omkring har vi de mest kräsna användarna bland våra kunder, nämligen de allra minsta.

Eftersom vi har gjort barnkläder i 40 år och vi har haft gott om tid att lära oss vad som fungerar och inte. Därför är varje detalj i allt från t-shirts till skaljacka genomtänkt och testad. Varje plagg är designat med barnens bästa i fokus. Vi kompromissar inte med kvalitet, design eller funktion. Det är det som gör skillnaden.

www.polarnopyret.se


En nyfiken researrangör, ständigt pigg på att utforska nya hörn i världen.

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer, nyfiken och ständigt pigg på att utforska nya hörn i världen. Men även de trygga och enkla resmålen som vi kan på våra fem fingrar. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, kryssningar och rundresor. Flexibla resepaket där du själv väljer stad eller strand och hur länge du vill vara borta ingår även det i erbjudandet.

Apollo i Sverige, Danmark, Norge och Finland tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna; Golf Plaisir, Lime Travel samt träningsanläggningen Playitas på Fuerteventura bildar Apollo Travel Group. Apollo Travel Group har närmare 900 medarbetare och 1 miljon resenärer till resmål i hela världen.

www.apollo.se

I mer än 50 år har föräldrar litat sig att Pampers är bäst för deras barn. Vi arbetar hårt varje dag för att du ska kunna lita på att vi erbjuder dig säkra, högkvalitativa produkter som hjälper dig att skydda och ta hand om ditt barn. Pampers blöjor, tvättservetter och byxblöjor är tillverkade av material som är noggrant bedömda och bevisat säkra.

www.pampers.se

Silverpartners

Vill du få mer till dig själv – och ge mindre till banken? Ditt sparande ska gå till dig själv, inte till avgifter. Så tycker i alla fall vi. Därför ser vi till att alltid ta så lite betalt som bara möjligt av våra kunder, och samtidigt erbjuda billigare, bättre och enklare produkter än någon annan. 

Hos oss kan du spara både till dig själv, till barnen och till pensionen. Våra konton kostar såklart ingenting. Och vi har Sveriges lägsta priser på aktier och fonder! Som det borde vara helt enkelt.

Och börjar du spara till barnen i tid, kan de bli miljonärer lagom till att de fyller 18 – vilken start på vuxenlivet va!

Börja spara till barnen och se hur vi har räknat på avanza.se/barnspar

www.avanza.se

smartphoto är din smarta fotobutik online som hjälper dig att bevara dina finaste minnen. Den första tiden med barn är unik och full av händelser som måste förevigas! På smartphoto.se erbjuder vi dig enkla lösningar för att framkalla dina finaste bilder, göra personliga tack- och inbjudningskort till dopet, namngivningen eller bröllopet, skapa fotoböcker, canvastavlor och mycket mer. Roligt att skapa och roligt att få!

Prova nu så ger vi dig 40% rabatt* på din första beställning! Ange koden RULLAVAGN i varukorgen. *Frakt tillkommer. Koden är giltig en gång per kund t.o.m. 30/12 2017.

www.smartphoto.se

Bronspartner

Vi på Semper finns till av en anledning: Vi tycker att alla har rätt till bra mat. Naturligt god mat utan konstiga tillsatser. Barn och vuxna med särskilda mat- och näringsbehov ska känna sig trygga med vad de äter. Semper har funnits sedan 1938. Allt började med att Ninni Kronberg uppfann ett sätt att torka mjölk till pulver. Idag är det barnmat, glutenfritt och modersmjölksersättning som är våra primära områden – och det är god och näringsrik mat som är vår kärna. Våra produkter är utvecklade tillsammans med läkare, näringsexperter, forskare och finsmakare.

www.semper.se